Over de fotograaf

ceeskeurCees Keur

Ik heb tien jaar gewerkt bij Rommerts en van Zanten als Chemigraaf en negatief retoucheur. Aansluitend ben ik vier jaar werkzaam geweest in de reclamebranche als fotograaf en werktekenaar bij Markat en MRC reclame. Hier heb ik veel produktfotografie gedaan voor klanten Westmore, Melkunie, Speyer, Sperry, Univac, Sam van Lingen, King Cup Nederland en Datus b.v.

Na een ontzettend leuke en leerzame periode ben ik weer teruggekeerd in de grafische industrie. Daar was ik verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit drukwerk en diverse proefsystemen.

Nu ben ik weer bezig met mijn oude liefde: fotografie.

Eerst voor SWD, later Welnuh en VVV Leersum waar ik verantwoordelijk was voor de fotografie. Verder ook als bestuurslid betrokken bij de Historische Vereniging Leersum Hoetwas en breng ik de Open Monumentendagen, de avondvierdaagse en de Kindermiddagen voor Dorp & Natuur in beeld.

Op dit moment ben ik werkzaam als freelance fotograaf gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, Natuur & Landschappen en diverseEvenementen. Ook beeldbewerking is hierbij een onderdeel. En natuurlijk heb ik in de loop der jaren een heel groot archief opgebouwd van foto’s van onze mooie Utrechtse Heuvelrug.

Facebook Icon